söndag 21 december 2008

Tre rätters och Rolf Wikström

Så här strax innan jul var Rolf Wikström tillbaka i stan för en bejublad konsert inför ett fullsatt Musikens hus! Men innan konserten var det 3 rätters middag med C-G och Masken och jag hemma hos mig.

Vi startade med att äta rullad lufttorkad skinka med getost inuti som var så där lagom uppvärmda i stekpannan. (tack för tipset Cosmo)

Som huvudrätt åt vi Lammfärsbiffar med inbäddad fetaost , potatisgratäng, tsatsiki, tomatsallad med rödlök i jungfrulig olivolja samt en rödvinsreduktion till det hela. Vi öppnade först C-Gs vinval som denna afton bestod av en i Castei, Valpollicella, Italy. Efter den öppnades även Maskens ena vinare, en Madison Ridge från Australien.

Och vi avslutade middagen med C-Gs hemmgjorda romfromge med björnbär därtill. Samt kaffe och en smakfull Braastad cognac! Det blev en hellyckad tillställning som avslutades med att gissa musikartisten/gruppen på Last.fm . Därefter tog vi oss till Musikens hus!

Och vid halvtio tiden stod Rolf Wikström med band på scen och gav allt denna kväll.

Och han spelade länge och väl, var sprudlande glad och in good shape. Låtarna var allt från 13 rätt till kom till mig kvinna.

Och här kan du se och höra Roffe i låten Blues är allt jag har. Ett filmklipp från min kamera som jag lagt upp på Youtube. Inte bästa kvalitén, men ändå!

Efter konserten kom Roffe ut och signerade, cd-skivor, tröjor och isskrapor! Han är verkligen en vanlig, enkel männska men också en jävligt bra musiker!

Tillslut kan jag också berätta att Janne Kvarnström(här tillsammans med en kvinnlig bekant) var där och såg och lyssnade men tog även han lite bilder på Roffe. Du kan se hans alla häftiga musikbilder om du klickar på hans namn!

Tack för idag, slut för idag

2 kommentarer:

cosmo sa...

Hallå greven
fina bilder! och middagen gav mersmak. fast åt ni upp alla de där getostrullarna...(Solveig undrar)
Jag skulle själv kunna sätta i mig lika många men hon nöjer sig med två!
vi är nu i åre underbart vinterväder...4-6 minusgrader, perfekta förhållanden i backen!
god jul på Dig!
ps: kolla min blogg så kan du se några bilder där från Åre!

Rustan sa...

Hallå din lyckost! Jag förstår att livet där uppe går i Vinter i paradisets tecken! Ha det så gott och hälsa!