söndag 8 februari 2009

Yesterday blues

Var på Jeffrey´s Pub igårkväll och lyssnade på ett härligt lirande bluesband dom heter Chris Hipp & The Black Cats. Stundtals helt lysande men de skulle nog uppskattat om publiken var mer med i matchen så att säga för trögare publik har jag aldrig varit med om! Det är precis som när man kommer över krönet vid Stigbergstorget och Majorna så förändras världen, här till skillnad mot Linnéstan sitter folk mest och ältrar sina problem och tycker synd om sig själva istället för som i Linnéstan släppa loss och digga skön blues! Skärpning Majorna!

Och till Alcatraz och Peter! Aldrig mer en falafel, vilken passerad skitmat! Men ni ville ju väl, sköt om er!
´
Kolla mer på myspace http://www.myspace.com/chrishipptheblackcats

Hemsida
http://www.chrishippandtheblackcats.nolcap.se/

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för dina Tankar Rustan.
Ska vi ha levande scener i Göteborg och svara av mot ryktet att vi är en helvetes musikstad måste publiken och gästerna på våra små kvarterskrogar hjälpa till. Ni kan inte sitta och stirra in i TV apparater när ett bra LIVE-band ställer upp för minipeng i kvadrat. Ägaren till Krogen vågar inte satsa några stålar att betala bandet om han inte vet att han får tillbaka något!!
GRATIS inträde har det varit på många krogar där vi spelar....krögaren betalar våra gage med vad han eventuelt får i överskott på en kväll. Vi som band läggger oss på lägsta...lägsta nivå eftersom vi har andra jobb och vi får kanske ihop till bensin pengar och strängar. Eller vill inte folk ha LIVEMUSIK?
Hur ska vi hålla kommersen igång då utan dyra inträden till Krogen?
Jo..ni går ut och äter lyssnar och säger till era kompisar kom till Krogen och lyssna på LIVE -MUSK för det är djävligt skönt!!!
Våra råd från ett band perspektiv... Köp en dricka eller låt någon krona gå extra till Krögarn!!!!!

Anonym sa...

Bättre att gå på krogen och lyssna på musik för en liten peng än att gå på Ullevi och se på tv för dyra pengar

Och jag har bott åtta år i mysiga Majorna!!!