lördag 6 juni 2009

Rustans dietmacka!

Det finns ju olika teorier om det här med fett, endel säger att det är bra, andra säger att det är förkastligt. och då handlar det om att gå ner i vikt! Jag tror på att fett är nyttigt och inte gör att du går upp i vikt, däremot socker och kolhydrater gör det (om du inte är hårt fysisk arbetande eller idrottsman då behöver du det) och därför kan jag nu här lansera min mättade knäckebrödsmacka med ost, ägg och bacon! För oss "vanliga" männskor!

Du börjar med att ta fram två knäckebrödskivor, jag föredrar Wasa husman, men det kan kvitta! Du smörar dom med riktigt smör och lägger på två ostskivor(valfritt) och lägger på några strängar senap. Sen steker du fyra lagoma baconskivor i stekpannan utan smör, efter det steker du två ägg och vändsteker dom. Du låter allt svallna och lägger sen upp det på två knäckebrödsmackor. Först knäcket, smör, ost, senap, ägg, (behövs ingen salt p.g.a. baconet) och tillslut baconskivorna! Här har du din diet mat som både smakar bra och gör dig smal! Bon Apetite! Inom sinom tid har du blivit smal! I promise!

Snart kommer du att få ett annat "gå ner i vikt" tips och då handlar det om äggätning! Skall först bara snacka med min mentor Nigella! På återseende!

1 kommentar:

Drake sa...

Äta nio ägg om dan?!!
Hellre värper jag