onsdag 17 mars 2010

Händelsernas centrum!

Efter några dagars konvalecens i hemmet tog jag mig en promenad, ner downtown till Nordstan och Åhlens "stora lagret"! Hittade en perfekt fikaplats, uppe på en balkong ovanför vimlet som är energiskt en sån här onsdag! Folk, folk, överallt folk! Men jag kände mig inte det minsta ensam!
.
För strax under mig pågick priscermonin i SM för Unga Bagare 2010! Tomas Tengby var konfrencier och efter lite strul delgavs tillslut vinnarna! Resa till Italien stod på spel! Nominerade var ungdomar från hela Sverige(mest från södra Sverige kändes det som, undrar varför?) Bredvid scenen bakades det för fullt och en sån där härlig lukt spreds sig över Nordstan! Grattis till er som vann, höll på att glömma säga det!
Ps! Det går att provsmaka förra årets mästarbröd fram till 20:e mars! Det är Helena Henriksson som är tjejen bakom det brödet! "är bakat på vetersurdeg och naturligt sötat med honung. Pumpafrön och fyrkornsflingor ger en grövre struktur och lite nötig smak. De dekorativa mannagrynen skänker en gyllene lyster åt brödets rustika och uppspruckna yta" Låter ju himla gott, eller hur?! Ds!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Agneta köpte en sådan mästarlimpa idag, den ligger i köket. Jag känner att jag nu ska skära upp och smöra en macka av det brödet. Och en kopp kaffe till det. Mums.

Rustan sa...

Avis!!! Hur smakade det då????

Anonym sa...

Mumsigt