lördag 24 april 2010

Tokigt!

Svenska sporter som fotboll och Ishockey håller på att spåra ur totalt!!! Vilken förälder vågar ta med sin son eller dotter på en match idag! Nu verkar det som även ishockeyarenor blivit en farlig plats att befinna sig på!!! Nu senast så vägras HV supporters komma in på Hovet i slutspelsmatch mot Djurgår´n, detta för att supporters från Djurgår´n inte fick komma in på Hv´s arena! Grunden i detta ligger i dåligt uppförande! Jag blir så trött!!! Jag har tröttnat på svensk fotboll och hockey p.g.a allt det här skitet vid sidan av sporten! Nä, jag håller mig med engelsk fotboll där finns nästan aldrig några problem vid sidan av själva matchen nuförtiden, de ansvariga och supportrarna har tagit i tu med problemen och lyckats! Okej, ett och annat skithuvud finns ju alltid, men i det hela taget så kan man lugnt ta med sin son eller dotter på match idag! Vi svenskar får skärpa till oss helt enkelt!

2 kommentarer:

Kulturens Wektare sa...

Hårdare lagstiftning och straff som avskräcker och anmälningsplikten på matchdagen för busarna är en bra men liten åtgärd. Det som gjorde skillnad var nya och mycket högre biljettpriser som gör att inga busar har råd att gå på fotboll längre. Nu är det ju ett överklassnöje för folk med höga inkomster. När jag bjöd sonen på Community Shield på Wembley 2007 hade jag kunnat köpa en bra begagnad bil för priset på de två biljetterna.Men en upplevelse var det! : - )

SCALEY SCALES sa...

And do you know why we don't have this shit as we used to.....it's too expensive for the trouble makers to go to football matches these days. That's why.