tisdag 15 juni 2010

En fantastisk kväll...

...i Trädgårdsföreningen med Jackson Browne och David Lindley med band. Allt började i solsken och slutade i regnskurar, men det spelade ingen roll eftersom musiken var så bra att det var bara att gilla läget. Enda tråkiga var att det bjöds på för lite gamla godingar, men, men! Proffsigt var det och varma känslor spreds sig i kroppen! Ännu en bra konsert!
.
Men först, innan konserten intog jag en Ryggbiff med örtsky och klyftpotatis på Restaurang Trädgår´n. Smakade mycket bra!
.
Och visst ser det läskande ut, men det var bara dekoration i baren, sommaren är ju här, eller hur!
.
Mr. David Lindley som hade ett soloparti i början av konserten, lite som uppvärmning, vilken gitarrspelare han är! Ingen slår han i slidegiutar!
.
Efter kortare paus intog Jackson Brownes band scenen och varma välskrivna låtar var ett faktum!
.
Mark Goldenberg, en helt ny gitarrist för mig, men vilken lirare, helgrym!
.

Det blev en hel del nyare låtar som från cd´n Time the Conqueror.
.

.
Till och med Kulturens Wektare, Mr. Roary var lyrisk efter konserten!
.
Kvällen avslutades på mitt nya lokala vattenhål, Lilla Linné, med denna utmärkta pilsner! Ett tips, de har räkfrossa på tisdagar, ät så mycket räkor du vill för 149 kr.!

1 kommentar:

Kulturens Wektare sa...

Ja, en mycket bra konsert. Det blir dessutom extra närvaro och intensitet när man hänger på - det fullständigt obehövda - kravallstaketet nedanför scen.Nu blir det till att spela de gamla skivorna med Browne & Lindley, inte minst "Love is strange" som är en fin liveupptagning.