onsdag 15 april 2015

Joanne Shaw Taylor & Robin Trower

 
Det är lördag 11 april och min födelsedag! Jag är på väg till London med British Airways! Det här är allt som behövs att ha med sej på den här resan, 24-timmarsresan!

Frukosten är klar, dags att boarda planet!
En liten "Thåström Spansk Brandy" var med mej på flyget, here we go...

 
Från Heathrow tog jag tunnelbanan till Hammersmith för att där byta linje så jag....


...kom till Shepherds Bush! Ett härligt område i den stora staden London!!


Här bor "vanliga" enkla människor och det känns direkt att det här är min del av stan!!


Då var det dags för dagens första pint!! Skål!! :)


Och på denna pub sida vid sida Sharp´s ett Cornwall öl och Fullers ett London öl!

 
Denna bar har jag besökt innan så därför visste jag att de visade fotboll där, men...


...det blev ingen fotboll, för det var dags för årets Grand National! Brudarna jag slog mej ner hos ville inte ge några "stalltips" så jag fick gå till närbelägna Ladbrokes och satsa på några kusar jag trodde på, det gick ju inte så bra!!


En kul upplevelse och vilket liv det var på stället!! :)


Grand National var över många lommade iväg från baren och Alan och Carole kom in på en drink. De berättade att de har varit gifta i 44 år och hade sin första date på Shepherds Bush Empire som på den tiden var en biograf och har bott kvar i detta område sedan den dag de träffades. Så typiskt engelskt generösa och trevliga!! Underbart!

 
Och här är då "borgen" O2 Shepherds Bush Empire!! Jag får ta fram min käre vän...


...min gamla Lumix som är som ny, vilken fantastisk kamera, framförallt videokameran, outstanding för att vara en kompaktkamera...och ljudet, stereo!! Och det har ju blivit några musikvideos genom åren, kolla på www.youtube.com/rulle2008

Det är äntligen dags för konserten på O2 Shepherds Bush Empire med först....


...den underbara Joanne Shaw Taylor med band. Hon kommer ursprungligen från Birmingham, UK, men är numera bosatt i USA!"Watch ´Em Burn"


Åååh, så bra, kanske inte det bästa giget jag sett med Joanne, men bra! Saknade keyboardkillen. Hon levererar helt klart! Tack Joanne och bandet!! 


Efter en liten paus kommer då gitarrhjälten himself, Mr Robin Trower! Whow...äntligen!!"Bridge Of Sighs"
"Too Rolling Stoned"
"Lady Love"Jamen va bra det blev!! Han kan än den nu 70 årige Robin Trower! Och vilken härlig resa det blev om än lite hektiskt, så nästa gång blir det nog övernattning på hotell istället för på ett flygplatsgolv!  Man är ju inte 28 längre, men 33....:) Vill ni se mer musikvideos, kolla då på www.youtube.com/rulle2008 Cheers! :)

Inga kommentarer: