söndag 27 december 2015

Blueskväll i Musikens Hus!


Det är lördag 19 december 2015. Jag befinner mej på Musikens Hus. Ikväll är det blues som gäller. Bettan en av Göteborgs Bluesföreningens värdar för kvällen är lika glad som vanligt!


Först ut på stora scenen är Sture Elldin Blues Band. Bandet består av Sture Elldin på sång och munspel. Martin Bällgren på trummor. Erik Billander på bas. Bo Carlsson på gitarr. Bo Hansson på keyboard.
 
Mina kompisar Masken och Lillemor var också på Musikens Hus och lyssnade på Blues.


Och en pilsner är ju aldrig fel! Här en från microbryggeriet Sigbergets bryggeri.


Efter en liten paus var det dags för på stora scenen för Roffe Wikström Band. För vilken gång i ordningen jag har glömt. Det har nu blivit en tradition att Roffe Wiström med sitt band kommer och spelar i december i Musikens Hus!


Bandet består av förutom Roffe Wikström på sång och gitarr även Tommy Cassemar på bas, Max Lorentz på keyboard och Peter "Korre" Korhonen på trummor.
Robert Tolf var för kvällen en av Göteborgs Bluesförenings värdar. Skål på dej Robert och tack till dej, Bettan, Gittan och ni andra i föreningen för ett himla bra arrangemang. Tack även till banden och allt folk som kom till denna sköna blueskväll. Det var utsålt. Skall också nämnas att blueskvällen startade med ett band som heter Lobo Guitar Lee från Malmö och spelade i café Hängmattan.


Ja, det är väl lika bra att traska hem då!


Men en eftersläckare på Jerntorgets Brygghus hann jag med innan läggdags! Och detta blev den absolut sista bilden för kvällen, efter den togs la batteriet i kameran av! Det var denna unga tjejs kompis som så gärna ville ta en bild på oss två. Jag har så klart glömt var de heter, men det var okej att lägga på fejan och bloggen! Godnatt!!

Inga kommentarer: