tisdag 20 januari 2009

Europisk toppfotboll har spårat ur!

Efter många om och men, fram och tillbaka är det nu bestämt att Kaka stannar i Milan! Oljeshejken Mansour bin Zayed al Nahyan som har tagit över och köpt Manchester City har erbjudit honom en månadslön på 3 miljoner och övergångssumman som Milan skulle få betalt skulle ligga runt 1 miljard kr.
Vad är det som händer? Arbetslösheten är stor och dagligen avskedas arbetare i Storbritanien, vilken skymf för alla dessa normala människor som får stora problem att få vardagen att gå runt och så kan en fotbollsspelare vältra sig i pengar! Bojkott på gång om det fortsätter så här! Och hör här vad självaste Silvio Berlusconi(Milans ägare) säger i Aftonbladet: – För Kaka är pengar inte allt, säger Berlusconi enligt AP. Och han fortsätter med följande dravel: – "Det var jag som stoppade det, men också han. När jag hörde att han föredrog att stanna, att han inte hade tänkt på att missa möjligheter för en högre lön och att han sätter klubbens värden, vänskap och fansens kärlek över allt annat så sa jag, 'kom hit' och så kramades vi, säger Berlusconi till tv-programmet Processo di Biscardi."(också enl. Aftonbladet). Så nu får vi alla tycka synd om Kaka när han sätter vänskap och klubbens värde framför mångmiljonerna! Bortskämda divor är dom! Det är dags att bryta upp och börja om från början då fotboll grundade sig på idealism!
Ps! Läser även i G-P att "fattige" oligarken Roman Abramovitj funderar på att sälja sitt Chelsea. P.g.a. finanskrisen har han förlorat 35 miljarder och har bara 85 miljarder kvar! Och vart tror du hans rådgivare söker köpare någonstans? Jo, i Saudiarabien och Dubai! Lycka till Engelska fotbollen! Ds!

4 kommentarer:

Anonym sa...

girighet kan bar mötas med förakt!

Rustan sa...

Ligger mycket i det!

Anonym sa...

Men fortfarande är bollen rund som tur är och studsar lika för fattig som rik.

Och svar på din fråga: Det är en ritplatta med penna som kopplas till datorn.

Anonym sa...

kulturintressera?? - följ Statler och Waldorfs öden och äventyr på deras blogg:
http://kulturenswektare.blogspot.com/

Allt eller inget! Två griniga gubbar skjuter skarpt mot maktens eminens och den urlakade kultureliten!