onsdag 25 februari 2009

Ja, ja, ja.....

....utbrister kronprinsessan Viktoria i tv när hon beskriver sin kärlek till Daniel! Nu har svenskarna fått något annat att tänka på än finanskris, varsel och uppsägningar säger statsminister Reinfeldt i gomorron Sverige soffan. Det kan ju inte bli bättre för Sverige än att att få invänta ett kungligt bröllop nästa års försommar, eller hur?! Vad är din uppfattning? Min är varför bry sig!

Det finns tre saker i Sverige med en gemensam nämnare och de är:

BINGOLOTTO, som blev hela Sveriges favorit och Sverige stannade på lördagkvällarna i flera år när Loket höll hov! Hur är det nu? Ganska svalt, folket har fattat att det fördummar!

MELODIFESTIVALEN, som just nu är landsplåga, men som sååååååå många männskor gillar! Jag föreslår att även melodifestivalen skulle gå av stapeln varje lördag med Chlistel Bjölkman som hovhållare, då skulle nog folket tillslut kanske fatta, det fördummar!

KUNGLIGA HOVET, som ju är så populärt hos svenska folket, och än mer just nu när Viktoria och Daniels förlovning är ett faktum. Om nu våra journalister och hovreportrar gör sitt jobb väldigt engagerande och ger oss daglig information om den kungliga famijens strävsamma vardag fram till våran kronprinsessas och hennes oadlige helyllekille skall gifta sig då skulle folket till slut fatta, det fördummar!

Egentligen kunde man även inkludera de BORLIGA PARTIERNA under den här gemensamma nämnaren, men till skillnad från de övriga så klarar de sig ifrån begreppet fördumning för att det ju då trots allt handlar om politik!

Jag säger som Nemo - En blogg för beroende

Nej, mera Norén och Bergman!

http://12steg.blogspot.com/

2 kommentarer:

Anonym sa...

PLESIS mela Bjölkman

cosmo sa...

motorprins, partyprins och nu en en folkets man som blir hälsoprins!!!
och så den där Ebba i nåt jävla debattprogram med Ekdal om vår nya landsplåga ( som kommer att pågå fr o m nu och för all framtid

ja ja ja.....!