fredag 1 maj 2009

Valborg och häng rött!

Jag var i år med om att sjunga in våren i Slottsskogen en härligt varm eftermiddag och kväll! Som Cosmo kommenterade som så - back to the 80´s med billigt rödvin, grillad kyckling och potatissallad - han har rätt igen, men nu lite bättre och dyrare rödvin, annars klockren analys! För visst var det säkert 20-25 år sedan sist jag firade Valborg i Slottsskogen, på den tiden då min nu mer 32 åriga systerdotter Viktoria sa - Håkan kissa trädet - och visst var det så nu också, för givetvis var min vapendragare Håkan med även denna gång! Och Även Ingela med dottern Jennifer!
.
"Natten hade varit mild och öm" som Lundell sa och Håkan och jag gick vidare från Slottskogen via min lägenhet till "som vanligt" Karlssons Garage där jag fick sålt min fina Uffe och Janne bildtavla till en tjome som verkligen gillade den, tack! Håkan försvann spårlöst och jag lommade hem, förnjöd!

Och så kom då den här dan där vi har blivit uppmanade att hänga RÖTT, så då gjorde jag det!


Och tillslut måste jag bara ha med den bilden av Ingela, 1:a maj på 80-talet bara för den är så jävla bra! Varför? Det är ju jag som tagit bilden! Nog med skryt! Ha en fortsatt trevlig helg!

3 kommentarer:

Drake sa...

Gick du i tåget?

cosmo sa...

det är klart att Rustan inte gick i tåget.... eller???

Rustan sa...

Nä men jag hängde rött!!!