söndag 3 maj 2009

Olle sitter i rullstol och Cosmo....

....ja han är den förste som åkt på Mexicosjukan och kunde inte vara med ikväll på Olles sitta i rullstolspelning! Och det var ju Cosmo som vörmat så mycket för denna konsert! Stackar´n!

Anyway, Cosmo ligger sjuk hemma men vi andra mötte upp 17.30 utanför Rest. Krakow och var det öppet så här en lördag? NEJ, det var helstängt, så Staffan roddade om så vi hamnade istället på..
Och där åt vi gott, räksallad, pytt i panna, Chevré ost m.m. Och det var Solveig, Linnea, Staffan, Carin med vänner samt Masken och jag.
.
Ja, sen var det dags att gå till Lorensbergsteatern och lyssna på en "förgiftad man" som aftonen till råka även var en handikappad man! Olle har ju varit uppe på en stege förra veckan och ramlat ner och brutit bägge fötterna, så nu satt han i en rullstol hela kvällen och sjung, men han genomförde konserten och det var bra, med tanke på omständigheterna! Bra jobbat Olle!Recension i G-P

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=286&a=492642

4 kommentarer:

Mammatilltre sa...

Jaaa...det var en fin kväll med mycket värme och en strålande insats på scen av Olle.
Tack, för gott sällskap!

Carin (mmm...mitt namn stavas med C)

cosmo sa...

Ser ut att ha vart en mycket bra kväll med undantag för några berusade gaphalsar som ville höra låtar från Reeperbahn-tiden( enl GP)

Du måste skippa den här ordveriefieringen -dä jobbigt när man skall komenntera

Rustan sa...

Okej, Kar..., jag menar Carin! ordverifiering?, fattar nada!

Mammatilltre sa...

;)