söndag 14 juni 2009

What a day! Just like that!

Lord Nelson in town? No, men inga mindre än mina verkligen goa vänner från Harlington, England var på blixtvisit i Göteborg, alltså John and Trish och eftersom John är "godfahter! Var han ju tvungen att bege sig till stan igår, that´s what a real friend do, great John! Nu lördag!

Och jag tog ner dom till ett av mina favoritställen i stan, Feskekörkan och Restaurangen Kajutan som så alltid serverar en utmärkt räkmacka med färska räkor och det smakar alltid mums! I love it! Ett typiskt turisthak, men varför inte vara turist för en dag i sin egna stad?!

Göran "Potr" Meliniski här med min underbara Trish, John´s flickvän! Och nu var solen helt klart lysande, som den inte var igår fredag när Meliniski hade avslutningsfest för sin dotter som tog studenten, då regnade det like cats and dogs! Partytält, Melinsiski, det är bra grejer, eller hur!
.
Nu har jag tagit mig hem till C-G, Eddie kom och hämta upp mig och nu stundade den årliga grillningen, nu för 4:e året i rad för oss grabbar på Sömnlabbet! No woman no cry.......men vi har lika kul ändå, eller hur!

Ohoj, va kvällen startade bra! C-G´s specialgjorda tonfisksallad med lök och kapris på mörkt sportbröd, what a starter! Ett gott vitvin till det som kostade bara 59 spänn, men som lika gärna kunde kostat 120 spänn, jaha, jo givetvis halva priset, hihi!!!!!!

Okidoki, skål ta mej f-an!

C-G våran värd som har restaurangblod i kroppen bjöd på hans specialitet, grillade revbensspjäll och egenhändig komponerad sallad med ruccola, paprika, tomat, lovely! Ett tips! Köp alltid revbensspjällen på Willys på Wieselgrensplatsen, bara såbra, alltid!

Och snacka om att vi hade vädergudarna på vår sida denna dag, med tanke på hur gårdagen var! Sol, sol what a beautiful day!

Och så var det dags för lite "afteburner" Med ost, kex och vin, mums igen!
Grabbarna Grabbers, Zou, Miklos, C-G, Fredrik och Eddie!

Och kolla här! Vilken musikstudio Herr C-G har, och vilket ljud, bandet sitter liksom i rummet och spelar, helt enormt!!!!

I just say Eric "slowhand" Clapton! Next years winner of Polar Prize Awards! I promise!
Tack alla för en underbar dag!

1 kommentar:

cosmo sa...

men i år vann PG....vilken tur elelr rättare sagt: det var på tiden!