torsdag 27 augusti 2009

Tidig morgon, gott avslut!

Fick idag kravla mig ur sängen kl. 07.00! När hände det sist? Jobbet hade kallat till möte, eller verksamhetsplaneringsdag 2009 för oss alla berörda och 08.30 infann jag mig på Medicin Historiska Muséet, eller Otterdahlska Huset. Och ankomsten blev lite som jag hade tänkt mig till glädje för framförallt Gerd som nu fick chansen att pika mig för att jag inte kom och jobbade i måndags, haha, säger jag! Men jag skulle inte jobba i måndags, eftersom jag inte fått något besked om att göra det, så tji fick hon!

Det var en mycket informativ och intressant dag, med många, och som så det kan vara långa utläggningar om verksamheten, prioriteringar, verksamhetens fortsättning som i det hela handlar om att vara med om att bespara in 250 miljoner kronor till landstinget samt den nu föreliggande flytten upp till "himlen" i skyskrapan. Tiden liksom räckte inte till, men ni känner kanske igen er, och vissa saker fick skjutas upp för att disskuteras vid ett senare tillfälle.
.
Vi blev bjudna på fika och lunch och det är ju alltid trevligt, eller hur! Efteråt samlades vi på restaurang och avslutade kvällen över en god middag. Till allas förtret tackade vi av vår kollega Hanna som skall ut på äventyr i Sydafrika, gråt, gråt! Men till allas glädje kom Ulrika med sin nyfödda dotter Tora som bara var så gooooooooooooo! Och jag fick faktiskt hålla i henne och hon skrek inget alls! Hm, nä, det är försent för min del! men goa är dom små iaf!
Jodå, en riktigt bra dag! Och vilka bra kollegor jag ändå har, carpe diem och jag känner mig helt nöjd!
.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan Rustan

Inte för att vara petig men flickan heter Tora, det är storasyster som heter Hulda. Fint kort!

Rustan sa...

Oj.oj jag tänkte fel där, nu ändrat! Ha de!